Al voltant del Pla de Coeducació de les Illes Balears 2019-2022

0

Durant el curs 2018-2019, l’STEI Intersindical va col·laborar, des d’un principi, en l’esborrany del Pla de coeducació de les Illes Balears. Primer, amb la nostra assistència a la reunió on se’ns informava de la intenció d’elaborar aquest Pla i se’ns demanava col·laboració; i després, amb la presentació d’esmenes com a sindicat i com a membres del Consell Escolar de les Illes Balears.

Llegiu-ne més

Presentació del calendari 2020: Temps de dones, dones en el temps

0

El divendres 24 de gener va tenir lloc la presentació del Calendari 2020 de l’STEI Intersindical, “Temps de dones, dones en el temps” i fou tot un èxit. Es va celebrar a Palma, a Rata Corner i, atès que està dedicat a les dones músiques, es va poder gaudir de les actuacions del Cor de Dones Codàlia, que impregnà l’espai d’una aura màgica; Marga Rotger, que ha cantat cançons d’empoderament i sororitat de les dones com el seu (juntament amb Joana Abrines) “Som Tantíssimes”; el duet de violoncel·listes Rosa Cardona i Fuensanta Martínez, amb una actuació magistral; i la cirereta del pastís: Miquela Lladó, acompanyada de Jordi Tugores a la guitarra, varen interpretar poemes musicats de dues grans poetes, M. Antònia Salvà i Maria Mercè Marçal, gran referent feminista tres voltes rebel.

Llegiu-ne més

Tal com podem llegir en el material editat per l’Organización de Mujeres d’STEs-Intersindical amb motiu del 8 de març, “el feminisme s’ha desenvolupat i es desenvolupa com un procés fonamental per a l’assoliment dels valors socials d’igualtat i de llibertat en la societat, de tal manera que consideram d’una importància màxima desvetllar-lo al nostre alumnat”.

Estam tancats, però no callats. Segur que tens molt per dir de les teves experiències, sensacions, inquietuds, reflexions…
PISSARRA CONFINADA neix amb l’esperit de que les puguem compartir.
Et convidam a publicar-les en forma d’article perquè surtin de dins les parets on ara ens trobam.
Sols has d’entrar a www.pissarraconfinada.cat i seguir les instruccions.