Aina Moll, la tenacitat i la diplomacia

0

No record exactament el dia que vaig conèixer Aina Moll, potser perquè ella era una de les figures que marcaven el pas de la meva generació de joves estudiants que aspiràvem a ser filòlegs i la teníem molt present com a referent intel·lectual. Seguíem les seves passes i sempre en parlàvem des d’una òptica de respecte i admiració. Teníem plena confiança dipositada en ella, en la seva forma de treballar i en la manera de ser marcada per l’amabilitat, l’educació, la perseverança i la intel·ligència.

Llegiu-ne més

Els impactes de la turistització

0

A Mallorca ara tot just, feim balanç dels 4 anys d’aquesta darrera legislatura «de progrés». Malgrat els avanços significatius en determinades polítiques, les institucions de les Illes, segueixen sense abordar la qüestió fonamental clau que determinarà i condicionarà el nostre futur: el model econòmic basat en el monocultiu intensiu turístic i en l’explotació de recursos, territori i persones que aquest implica.

Llegiu-ne més

L’amenaça de la desestacionalització turística

0

Tothom sap com de petita és l’illa d’Eivissa (571 km2) i tothom es fa una idea aproximada de com de gran és Cuba (109.884 km2). Idò bé, Eivissa rep al cap de l’any quasi els mateixos turistes que tot Cuba. Entre maig i principis d’octubre, una allau de quatre milions de persones procedents de tota Europa arriba a les illes Pitiüses per passar les seues vacances i divertir-se. Això passa damunt un territori amb 150.000 persones de població fixa (Eivissa) i 12.000 (Formentera).

Llegiu-ne més

El més recent

Pissarra 158 - XIII Congrés

Salutació al XII Congrés de l’STEI Intersindical

0

Les circumstàncies ens han obligat a celebrar un Congrés des de la distància i la fredor d’una pantalla d’ordinador, amb menys protocols i sense persones i organitzacions convidades a compartir amb nosaltres una fita tan important per al nostre sindicat. Però no podem ni volem deixar de citar i reconèixer públicament i personal la tasca de totes aquelles persones, companyes nostres durant tants anys, que han deixat la seva petjada, el seu esforç i la seva estimació al llarg de tots els dies que hem compartit dins l’STEI:

Pissarra 158 - XIII Congrés

Reptes de futur de les secretaries de la nova comissió executiva

0

Des de la Secretaria d’Organització i Finances de l’STEI Intersindical, la tasca anirà encaminada a la millora global del funcionament intern del sindicat.
L’objectiu és que l’estructuració del sindicat sigui la més òptima per a dur endavant la nostra tasca sindical, amb l’establiment d’una xarxa organitzativa entre les diferents secretaries, així com la relació d’aquestes amb els òrgans de govern de l’STEI Intersindical.

Pissarra 158 - XIII Congrés

L’STEI manté el compromís amb la cooperació internacional

0

L’STEI Intersindical, tal com estableixen els seus Estatuts, té un compromís dins l’àmbit de la solidaritat internacional i, per aquest motiu, hem de fer feina i ser presents dins els espais que afecten la cooperació internacional de les Illes.
L’STEI Intersindical va començar amb la cooperació l’any 1994, centrat en un principi en projectes de formació i sensibilització per tal que, tant l’alumnat de les illes com el professorat, coneguessin la realitat a la qual s’enfrontaven els seus companys d’Amèrica Llatina, especialment de Centreamèrica.

Pissarra 158 - XIII Congrés

Resolució del XII Congrés de l’STEI contra el bloqueig dels EUA a Cuba

0

’STEI Intersindical col·labora i participa en els moviments de solidaritat amb Cuba i també, des de fa anys, té relacions principalment amb el Sindicat Nacional de Treballadors de l’Educació, la Ciència i l’Esport (SNTECD).
Des de la Confederació Intersindical, des d’STES i des de l’STEI Intersindical, participam des dels anys 90 en diferents esdeveniments de Pedagogia i Universíada.

Innovació

No s'han trobat articles.

Català

STEI Intersindical
Coordinació Revista Pissarra
FacebookInstagramLinkedin